четвъртък, януари 11, 2007

5 неща, които не знаеш за мен

Респо живи сме. И поне аз се радвам, че си повод да си съживя мялко блога. Темата е интересна и наистина май доста ще се чудя какво незнаят хората за мен. Всъщност би трябвало да ми е лесно, защото по мое мнение много малко хора ме познават добре. По-малко от пръстите на едната ръка(на нормален човек на който всички 5 пръста са му на мястото). И все пак ми е трудно.

1) Аз съм атеист. Не вярвам в божества. Не съм религиозен. Вярвам предимно в себеси и собствените ми възможности. Не вярвам в съдбата. Мисля че всеки сам определя своята, но имам теория с която доказвам съществуването й.

2) Аз съм много краен човек. Понякога мога да ви "убия" със спокойствие, а понякога се паля за глупости.

3) Често хората не ме разбират. Имам малко приятели, но верни и истински. Приятели, благодаря ви, че ви има. Мисля че тази дума "благодаря" трябва да се казва по-често.

4) Немога да мразя и все още наивно вярвам в любовта.

5) Не обичам да давам обещания, защото винаги ги изпълнявам.

(бонус) 6) Напишете вие нещо за мен.

За нещастие нишката при мен ще се прекъсне, защото мога да я подам само на Тони, а той яко си е забравил блога. Но Все пак Тони ти си.

2 коментара:

tihomir каза...

Интересен пост определено ме изненада :) Радвам се, че си жив ! :) Знаеш ли ти си третата везна на която, чета блога и част от нещата си ги притежаваме с нашата зодия по подразбиране дето се вика.
Аз примерно това с обещаването го обърнах в отказване, понеже много хора взеха да ми се качват на главата.
А думичката "Благодаря", ако не се лъжа през 2005 бяха организирали националните медии някаква анкета за най-хубавата дума и "Благодаря" беше обявена за такава. И аз много я харесвам остава да се намира на кой да я казвам, но не е като да няма !

Анонимен каза...

Представянето ви успя да ме развълнува!Истински!Интересно, все едно четях нещо за стар познат!Чудна работа!