понеделник, октомври 30, 2006

Домашни лиубимци ???

Току що разбрах, че в стаята си имаме домашен "любимец". Лошото е, че не е насекомо ами си е аболютен бозайник от семейство гризачи. Съквартиранта усилено се опита да ме убеди, че торбичките се намествали нещо. Ама колко време ще се наместват? Та реших аз да погледна за какво става въпрос. Ставам и отивам аз до "кухнята" и тишина. Взех мачкалото и тръгнах да изследвам рафтовете. По едно време излезе малкия негодник и с бясна скорост се скри в тъмнината около хладилника. Само да го пипна ще измисля какво да го правя. Ако някой има предложения нека ги сподели, а ако има и опит направо да си казва. Какво бихме правили без малките "радости" в студентския живот.

ПС: към младите студенти - свикваите и ваз това ви чака.

3 коментара:

Петър Хаджиев каза...

Имах същия проблем миналата година!

Вариант Едно(Забавния) - Взимаш Йенска ТЕнджара един брой, намираш си ирехче пак един брой, клчки за зъби(няколко), миризлижо сирене(или мухлясал хлаб, важното е да мирише). ж единия край на ореха баучваш клечка за зъби, на нея миризливото неще, слгаш получения лост под ръба на обърнатата с галвата надолу тенджара, така че при най-малкия допир да се захлупи(сиренето е вътре в тенджарата). Това работи има и някопй допълнения. като да кажем слагаш нещо отдолу така че да се чудиш после как да извадиш "улова".

Аз лично намерих по мързелив вариант.

Вариант Две - намирасх си по големичка найлонова торбичка, миризливо нещо. слагаш миризливото в торбичката и в момента в който чуеш гризача, насочваш се към негоотваряш торбичката и започваш да дебнеш. Те са достатъчно глупави че да влязат вътре!

В момента, в който гризача е на дъното затваряш бързичко отвора, залюляавш, за да му се завие свят и мяташ през прозореца(ако не ти се занимава да изтезаваш престъпника)

Това е, тествано е работи!

Ste каза...

Като говорим за домашни любимци ... имам един котарак който много харесва мишки ;-)

joto каза...

Сте ти си моя човек. кога ще обменим котки :)
пък то се знае ще почерпя.